Termeni si conditii

  1. Livrarea produselor aflate pe stoc

Toate produsele din magazin sunt pe stoc și pot fi livrate în 1, maxim 4 zile de la plasarea comenzii, deci se livreaza exact produsul din fotografie.

In schimb, produsele realizate pe comanda pot prezenta diferente fara de cele din fotografii ,de exemplu diferente care se pot datora adaptarii modelului la o alta dimensiune decat cea pentru care a fost realizat initial. Modificările de nuanțe, accesorii, dimensiuni sau forme, față de produsul de referință vor fi comunicate cumpărătorului.

  1. Preturile afisate sunt valabile doar pentru marimile si materialele specificate in descrierea produsului.

In cazul in care se doreste executarea unui produs pe comanda dintr-un alt material decat cel propus sau pentru alte dimensiuni decat cele standard, pretul poate varia semnificativ fata de cel afisat.

  1. Termenul de livrare poate fi cuprins intre 3-4 zile (in cazul produselor aflate pe stoc) si 2-4 saptamani pentru produsele executate pe comanda.

Livrarea se face prin curier in toate localitatile prin Curier sau Posta Romana. Taxele de livrare sunt urmatoarele:

Livrarea prin curier cu plata in avans: 20 RON

Livrarea prin curier cu plata ramburs: 25 RON

Livrare Iași – 0 lei în cazul în care puteți veni la o locație apropiată de sediul nostru sau stabilim de comun acord o locație pentru a lua produsele personal. La dorință, necesitate sau din alte motive, coletele se pot expedia prin curier și în Iași.

Pentru Livrare în Republica Moldova, vă rugăm să ne contactați printr-un mesaj pe e-mail, sau pe pagina noastră de Facebook, pentru a stabili modalitatea, condițiile și prețul de livrare.

  1. Retururile sunt acceptate doar pentru produsele care au fost in stoc sau care au fost executate din materialale si pentru dimensiunile standard, prezentate pe site.

Din valoarea returnata se vor retine costurile de transport. Nu se accepta retururi pentru produsele comenzi speciale sau pentru care comanda a fost lansata eronat ( dimensiuni gresite, perceptie eronata a culorilor ).

  1. Acest magazin este administrat de SC PASIUNI CROȘETATE SRL, CUI 34698413.